Kyoilc ikon dokumenterad

Dokumenterad

Kyoilc ikon koncentrerad

Koncentrerad

Kyoilc ikon smakfri

Smakfri

Kyoilc ikon luktfri

Luktfri

Det naturliga valet för hjärtat

Mitt i livet går vardagen ofta på högvarv. Då är det viktigt att stanna upp och ge kropp, själ och hjärta extra omsorg. Hjärt- och kärlproblem är ett av våra vanligaste hälsoproblem. Med motion och hälsosamma kostvanor ger du ditt hjärta de bästa förutsättningarna.

Extra omtanke till hjärtat över 50

Mitt i livet går vardagen ofta på högvarv, och det är lätt att alla måsten avlöser varandra. Att ta sig tid att stanna upp, andas och ge sig själv de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt liv är inte alltid enkelt. Men nog så viktigt. Med hjälp av rörelse i vardagen, näringsrik mat och Kyolic AGE vågar vi påstå att du kommer långt. Ta hand om dig, och kom ihåg att alla måsten inte behöver ske just idag. 

Ett immunsystem i balans

Jobb, träning på gym, middagar med vänner, barn i skolåldern och trängsel i kollektivtrafik… Några saker som ofta hör den ljuvliga vardagen till. När tempot är högt kan både hjärta och immunsystem behöva lite extra omtanke. I kombination med bra mat, vila och motion kan kosttillskottet Kyolic AGE stärka hjärt- och kärlhälsan och ge immunsystemet en välförtjänt boost.

6 goda råd för att förebygga 
hjärt- kärlsjukdom

Genom att ta hand om dig med bland annat rörelse, hälsosam mat och goda nätters sömn minskar du risken för att drabbas av ohälsa i hjärta och kärl. Dessutom bidrar det till en hälsosam kolesterolnivå. Ta hand om dig, och läs mer via länken nedan.