Mitt i livet går vardagen ofta på högvarv. Då är det viktigt att stanna upp och ge kropp, själ och hjärta extra omsorg. Hjärtproblem och kärlproblem är bland av våra vanligaste hälsoproblem. Med motion och hälsosamma kostvanor ger du ditt hjärta de bästa förutsättningarna, men att hålla fast vid goda rutiner är inte alltid lätt i vardagens virrvarr av måsten.

Kyolic_30_sida

Älska ditt hjärta

Vitlök har länge ansetts ha en positiv inverkan på hälsan. Kyolic Original AGE Garlic Extract är ett väldokumenterat kosttillskott baserat på ekologisk vitlök. Lagringsmetoden är unik, och tar bort doften av vitlök, samtidigt som den hög-koncentrerar vitlökens aktiva substanser. Ett enkelt tillskott i vardagen, och det naturliga valet för dig som vill bevara ett starkt hjärta och ett starkt immunförsvar. 

Över 50 års forskning

 

Med 900 studier, vetenskapliga publikationer, och 50 års forskning (alltså åtskilliga timmar i laboratoriet) har det resulterat i Kyolic – ett högkoncentrerat vitlöksextrakt som balanserar blodtryck och kolesterol med positiv effekt på din hjärtfunktion och ett starkt immunförsvar. 

* 2016 genomfördes det en studie på 161 personer som visade att de som använde Kyolic AGE fick friskare blodådror och lägre diastoliskt blodtryck. (Varshney R, Budoff MJ.016. JNu r. 146:41 S-4 1S.) 

* En klinisk studie genomfördes 2016 på metabolt syndrom (metabolt syndrom är en samlad indikation på övervikt, högt blodtryck och höga insulinvärden). Studien visar att Kyolic AGE effektivt minskar flera av riskfaktorerna. Kyolic AGE bromsar inlagringen av plack med 80%. Vissa typer av plack hade till och med gått tillbaka, jämfört med utgångsläget. (Matsumoto S, Nakanishi R, et al.2 16 J Nutr. 46 42 S-432S.) 

* 2013 genomfördes en uppseendeväckande studie på Kyolic AGE™ och dess påverkan på immunförsvaret. Studien visade att de som fick Kyolic AGE™ blev 60% snabbare av med sina förkylningssymptom. De hade dessutom 58% färre sjukdagar. Forskarna kunde också konstatera att de som fick Kyolic AGE™ hade fått fler immunceller. (Nantz MP, Rowe CA, et al. 2012. Clin Nutr. 31(3):337-44) 

Historien om Kyolic

Historien om Kyolic började redan 1954, i en tid då Japan var svårt nedbrutet efter andra världskriget. Vardagen var tuff och många led av ohälsa på flera sätt. Ett nystartad läkemedels-firma, Wakunaga, såg behovet av en produkt som kunde hjälpa till att bygga folkets hälsa och därmed en sund ålderdom. 

Japanska forskare har utvecklat en patenterad teknik där den ekologiska vitlöken kallagras i lufttäta ståltankar i upp till 20 månader. Under processen förvandlas vitlöken, t.ex. försvinner de svavelämnen som är orsak till dålig lukt och irritation av slemhinnorna i magen. Samtidigt koncentreras vitlökens aktiva ämnen och blir mer lättupptagliga. Resultatet av denna patenterade lagringsmetod är ett vitlöksextrakt som är 20 gånger mer koncentrerad än färsk vitlök (på de aktiva ämnena).  

Vitlök kan bidra till att sänka kolesterolhalten i blodet. Bidrar till immunsystemets normala funktion samt stödjer hjärthälsa och kärlhälsa.

Köp även från våra återförsäljare